Моля, прочетете изцяло публикуваната ни политика за защита на личните данни преди да използвате услугите предлагани от нашия сайт. В случай че не сте съгласни с условията, моля не използвайте услугите предлагани от сайта.

1. Въведение

Съдържанието в настоящата политика описва каква лична информация събираме от Вас и как обработваме Вашата лична информация. Тази политика е подготвена съгласно изискванията на общия регламент за защита на личните данни, който се прилага след 25.05.2018 г. (GDPR) и който, заедно със закона за защита на личните данни, осигурява засилена защита на личните данни. Основни принципи на новата нормативна уредба са отчетността и прозрачността пред Вас за обработването на личните Ви данни.

2. Данни за администратора на лични данни

"Пчеларски център Русе" ООД, EИК 201867469, със седалище и адрес на управление: гр. Русе, ул. "Доростол" 6, е администратор на лични данни по смисъла на Регламент (EС) 2016/679 на Европейския парламент и Съвета от 27.04.2016 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни. Данните за контакт "Пчеларски център Русе" са тел: 0882 717 260, e-mail: office@bee-center.bg По закон дружеството не е задължено да има длъжностно лице по защита на личните данни, затова запитванията относно личните данни следва да бъдат отправяни на посочените телефони и е-мейл адрес за връзка.

3. Правно основание за събиране на лични данни

"Пчеларски център Русе" ООД обработва лични данни, които са доброволно предоставени от клиентите при изпращане на запитване през сайта. Обработването е необходимо за изпращане на отговор при получено запитване от Вас.

4. Цел на събиране на лични данни

"Пчеларски център Русе" ООД събира лични данни от своите клиенти, необходими за реализиране на дейността на компанията по продажба на пчелни рамки.

5. Какви лични данни събираме

Събираме данни единствено чрез контактна форма с цел обратна връзка с Вас. – Име и фамилия, телефон, е-мейл.

6. Правата на лицата относно личните им данни

Имате право:
– да поискате копие от личните си данни
– да проверите точността на съхраняваните лични данни за вас
– да поискате коригиране или допълване на личните ви данни
– да поискате личната ви информация да бъде изтрита
– да бъдете уведомени за нарушение на сигурността на личните ви данни
– право на жалба до Комисия за защита на личните данни или до съда - ако смятате, че са нарушени Ваши права, може да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни или да се обърнете към съда.

Ще обработим заявката Ви относно лични данни в рамките на 30 дни от датата на получаване на вашата заявка. Заявките ви за изтриване на лични данни ще изпълним в срок от 30 дни, освен ако законодателството на ЕС или българското законодателство не изисква допълнително съхранение.

7. Срок на съхранение на лични данни

Срокът за съхранение на лични данни е 1 година.

8. Непълнолетни лица

Нашите услуги се използва само от лица над 18-годишна възраст, не събираме лични данни на лица под 18-годишна възраст. Ако получим информация, че сме събрали лични данни на лице под 18-годишна възраст, ние ще ги изтрием, освен ако не сме законово задължени да съхраняваме такива данни.

9. Бисквитки

Нашият уебсайт използва бисквитки (cookies). Повече информация за бисквитките, които използваме можете да прочетете в нашата политиката за бисквитките (cookies), достъпна ТУК >>

9. Промени на политиката за поверителност

Условията в нашата политика за поверителност могат да се променят периодично. Всички промени ще бъдат публикувани в уебсайта ни www.bee-center.bg

10. За Връзка с Нас

За възникнали Въпроси и искания относно нашата политика за защита на лични данни, Ако искате да получите достъп, да изтриете или да поправите личната си информация, моля свържете се с нас:
е-мейл адрес: office@bee-center.bg
Адрес: гр. Русе, ул. "Доростол" 6
"Пчеларски център Русе" ООД

Дата на актуализация: 25 септември 2019

Нашият сайт използва "бисквитки" (cookies), за да функционира оптимално. Продължавайки нататък, ние приемаме, че сте съгласни с това. За повече информация    ВИЖ ТУК> >>